Kappertje spelen

Een haarknipbeurt voor grote broer, inspireerde Lucas gisteravond om kappertje te spelen. Het was reeds bedtijd, dus beloofden we dat hij zich deze morgen nog eens op het haar van papa mocht uitleven. Stiekem hoopten we natuurlijk dat na het slapen de goesting zou over zijn. Helaas, een hyperactieve en dolenthousiaste Lucas trok een half slapende papa deze ochtend kordaat uit bed. En alsof dat nog niet genoeg was, lag beneden het haarknipmateriaal reeds gebruiksklaar uitgestald. Zelfs het ontbijt moest worden uitgesteld. Een heel vreemd begin van de dag: een ochtendlijke knipbeurt op de nuchtere maag buiten op het terras. 

   
 

Deze keer was Lucas zo enthousiast en energiek, dat hij niet vroegtijdig opgaf maar als volleerde kapper de klus volledig klaarde. En zo eindigt de vakantie voor papa met een kaal hoofd, ten volle gesteund door Ruth die deze avond vol overtuiging verkondigde ‘dat papa met een kaal hoofd het allermooiste is’. Smelt, smelt, … en het is als zo warm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.