Chemo 3 – positief denken

“Lucas, straks gaan we weer naar het ziekenhuis voor een paar dagen voor een lange Chemo Kasper. Daarvan kun je wel een beetje ziek worden.” Lucas: “Ja, want Chemo Kasper eet ook mijn maagcelletjes op.” Even later: “Maar direct na het overgeven mag ik dan weer kiezen wat ik eet he mama? Dan mag ik écht helemaal kiezen en écht alles eten wat ik lekker vind he?” Is dat nu gewoon positief denken of valt het onder de categorie emo-eten?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.